What a day!

Oh my. What a day. Eller ja, så himla jobbig har den knappast varit. Allt är relativt. Jag inser mer och mer att jag har kommit ur mitt plugg-mode. Däremot inte mitt bitter-mode. Men det ska bli skärpning på det. Hur kul är det lixom? Att aldrig ha något annat än massa negativt att komma med. Nepp, inte speciellt. Så nu får det bli slut på det. Annars kommer Hanna att stoppa ner mig i en soptunna innan jul. 

Men det är lite svårt att komma ur bitter-modet. Man kan vara bitter med glimten i ögat. Men det blir sällan bra ändå. Förut var jag mest irriterad och förbannad. Jag och Maria blev lämnade av våran tredje gruppmedlem. Så jäkla illa. Fast å andra sidan; jag hade aldrig använt hans uträkningar ändå hahaha. Ne, det är inget att skratta åt. Men jag förstår dem inte. Eller kanske mer; jag vägrar att förstå dem. I hans huvud så ligger antagligen x-axeln där den låg hela gymnasiet och grundskolan. Men i mitt huvud så ligger x-axeln där jag väljer att placera den. Anyway; alla uppgifter är klara. Nu ska det bara renskrivas.  (Linda, you get it! I need you. Come back Linda Come back! (Tänk dig slutscenen i titanic (om du nu sett den..?) när Jack försvinner från flotten. Flotten är HV och du är Jack) Come back to me Linda!)

Och jag ska snart gå och lägga mig. Innan jag somnar på soffan eller spårar ur totalt.
 


Kommentarer
Linda

haha nee jag har inte sett titanic men jag har hört att den scenen lär vara ganska rörande. Det hade faktiskt varit underbart att återigen sitt där i förhörsrummet och plugga hela kvällen eller tillbaka till din uteplats med en utdragen lampa och 28:e koppen kaffe :D
Även om vi inte pluggar sammagrejer så kanske vi kan plugga ihop i alal fall någon dag? o:) <3

Svar: Jaaa! Det tycker jag verkligen! :D Iiiih! <3
Sandra Dee

2013-09-12 @ 10:03:36
URL: http://mittegnauniversum.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0