Privatliv

Har haft fröken Pettersson här på lite kaffe och mat. Trevligt värre. Eftersom att det inte är Torsdag idag så var det en dag utan gnäll för oss. Summan av detta blev de mest udda konversationerna. En av våra konversationer handlade om privatliv. Vad är egentligen privatliv? Mitt privatliv är ju absolut inte det jag skriver här, lägger ut på facebook eller det jag lägger upp på instagram samtidigt som att det är mitt privatliv (fast inte direkt privar). Det är ju lite mer än det som händer i mitt liv. Förstår ni hur jag menar? Jag anser ju att vem jag kollar på film med, vem jag har på besök eller vem jag ligger med faktiskt är min egensak. Jag behöver inte dela med mig av detta. Till någon. Jag väljer vad jag lägger ut i min blogg. Jag vill även välja vem jag ska dela med mig till om mitt privatliv. 
En viktig kvinna i mitt liv sa en gång: Privatliv är så nittiotal. Är det så att hon faktiskt hade rätt? För vem har tid för ett privat liv idag bland alla statusuppdateringar, blogguppdateringar eller vilka uppdateringar på socialamedier som helst egentligen. Eller har privatlivet gått från att vara positiva saker till att enbart vara negativa? Allt för att skapa en illusion för alla vänner på facebook om att ens egna liv är så himla perfekt. 

Jag snurrar in lite känner jag. Men vad är privatliv egentligen? Vem har rätten till att få höra om mitt privatliv? Har någon rätten till det? 


Kommentarer
Linda

asså, jag hävdar nog att privatliv är det som försiggår i sitt huvud som man inte berättar för någon, det är ju både ett liv och privat.
puss <3

Svar: Hahaha tack Linda! <3 Finally!
Sandra Dee

2013-09-12 @ 09:57:28
URL: http://mittegnauniversum.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0