Speedad

Måndag. Första dagen i veckan gjord. Morgondagen ledig. Skumt. Men jag klagar inte ;) Det händer inte så himla mycket i mitt liv just nu, förutom att jag pluggar. Helgen var inte speciellt händelserik. Mat&Film på Fredag. Plugg på lördagen tills jag fick nog och tvingade mig ut en sväng. Somnade en stund och vaknade av att mobilen bombades med meddelande. Fulla människor är bra skumma/komiska/uteochsvävar. Söndagen bestod bara av slappande och pluggande. 
Man ska inte verkligen inte dricka kaffe runt tolv ett på natten även om det är lördag. En aningens speedad.Jag är en aningens upprörd på CDON och posten. Ingen leverans än, la ju bara beställningen den 28/8... Hursom; Äntligen är min kurslitteratur på väg. Hoppas Hållfasthetsläran blir lite enklare då ;) haha!


Tau

Det känns som att mitt huvud inte helt är där det ska. För att citera Hanna; Där försvann jag in i det luddiga molnet. Vi syns om tre år". Jag håller med henne in i minsta detalj. Igår var jag förbannad för att jag inte fick lära mig något. Idag sitter jag i ett hörn och skrattar lite åt att min hjärna är kvar i alla förskjutningar och dragningar. Lite för mycket ny information på alldeles för få timmar. Min hjärna hängde inte med alls. Förutom att Tau inte är mer än Tau och att Tau just för tillfället är 0,6. Varför har jag fått för mig att Tau är en halv Pi? Explain.. someone... Please!?

 

Frustrerad

Hej. 
Helt färdig i huvudet, thats me. Det är tur att jag har Hanna så jag vet vart min väska är eller min mobil. Det är väl ungefär det jag har koll på. Att Hanna har koll. Vissa saker ska man inte skriva ut på bloggen. Men jag var en aningens frustrerad runt halv tre idag. DET kan jag säga. Jag ville bara ställa mig rakt upp och gå. Men been there done that ;) Alltså, det berodde inte på Hanna. Hanna fick mig att stanna kvar haha. 
Till nåt helt annat. Vet ni vet ni vet ni vaaad!? Idag kom min älskade miniräknare. Helt underbart! Nu slipper jag att sitta med en nedrans app. 


Förresten, vad tycker ni att detta ser ut som? 

What a day!

Oh my. What a day. Eller ja, så himla jobbig har den knappast varit. Allt är relativt. Jag inser mer och mer att jag har kommit ur mitt plugg-mode. Däremot inte mitt bitter-mode. Men det ska bli skärpning på det. Hur kul är det lixom? Att aldrig ha något annat än massa negativt att komma med. Nepp, inte speciellt. Så nu får det bli slut på det. Annars kommer Hanna att stoppa ner mig i en soptunna innan jul. 

Men det är lite svårt att komma ur bitter-modet. Man kan vara bitter med glimten i ögat. Men det blir sällan bra ändå. Förut var jag mest irriterad och förbannad. Jag och Maria blev lämnade av våran tredje gruppmedlem. Så jäkla illa. Fast å andra sidan; jag hade aldrig använt hans uträkningar ändå hahaha. Ne, det är inget att skratta åt. Men jag förstår dem inte. Eller kanske mer; jag vägrar att förstå dem. I hans huvud så ligger antagligen x-axeln där den låg hela gymnasiet och grundskolan. Men i mitt huvud så ligger x-axeln där jag väljer att placera den. Anyway; alla uppgifter är klara. Nu ska det bara renskrivas.  (Linda, you get it! I need you. Come back Linda Come back! (Tänk dig slutscenen i titanic (om du nu sett den..?) när Jack försvinner från flotten. Flotten är HV och du är Jack) Come back to me Linda!)

Och jag ska snart gå och lägga mig. Innan jag somnar på soffan eller spårar ur totalt.
 

Privatliv

Har haft fröken Pettersson här på lite kaffe och mat. Trevligt värre. Eftersom att det inte är Torsdag idag så var det en dag utan gnäll för oss. Summan av detta blev de mest udda konversationerna. En av våra konversationer handlade om privatliv. Vad är egentligen privatliv? Mitt privatliv är ju absolut inte det jag skriver här, lägger ut på facebook eller det jag lägger upp på instagram samtidigt som att det är mitt privatliv (fast inte direkt privar). Det är ju lite mer än det som händer i mitt liv. Förstår ni hur jag menar? Jag anser ju att vem jag kollar på film med, vem jag har på besök eller vem jag ligger med faktiskt är min egensak. Jag behöver inte dela med mig av detta. Till någon. Jag väljer vad jag lägger ut i min blogg. Jag vill även välja vem jag ska dela med mig till om mitt privatliv. 
En viktig kvinna i mitt liv sa en gång: Privatliv är så nittiotal. Är det så att hon faktiskt hade rätt? För vem har tid för ett privat liv idag bland alla statusuppdateringar, blogguppdateringar eller vilka uppdateringar på socialamedier som helst egentligen. Eller har privatlivet gått från att vara positiva saker till att enbart vara negativa? Allt för att skapa en illusion för alla vänner på facebook om att ens egna liv är så himla perfekt. 

Jag snurrar in lite känner jag. Men vad är privatliv egentligen? Vem har rätten till att få höra om mitt privatliv? Har någon rätten till det? 

Orgasm

Idag har det minsann varit en förbaskat bra dag. Av olika anledningar. En är att jag återigen har fungerande belysning, fungerande spis och ett fungerande frys (jag ber om ursäkt till mina grannar om ni råkade drabbas av min fabulöst klantiga sida). Jag har även fått balkong möbler. Jag har även haft trevliga konversationer med några väl valda vänner. Sist men inte minst, trevligt besök ifrån en värmlänning i exil. Väldigt trevligt! 

Till något totalt helt annat. Jag låg i sängen igår och kollade i min kära app när det var dags för min mens. Väl där så berättar denna appen för mig att det var just igår som jag skulle ligga mest jag kunde om jag vill ha barn, om jag inte vill ha barn så skulle jag hålla mig så långt ifrån en snopp som bara möjligt. Inte ett så himla svårt val då jag inte har en snopp att tillgå snabbt och enkelt, sen vill jag heller inte ha barn. Så det var väldigt enkelt. Tyvärr stoppade inte mina tankar där. Tyvärr...
Vi människor är ju konstruerade på det sättet att vi kan få en orgasm. Det är ju målet med sex, det är klart att sex kan vara trevligt ändå. Men en orgasm är lite som pricker över i:et. Vi människor vill ha sex utöver det sex vi behöver ha för att fortplanta oss. Detta gör ju att det ibland blir till ett barn även om det inte var tanken. Det tillkommer alltså en människa till på vår jord trots att den redan är överbefolkad. Varför har evolutionen gett oss orgasmen eller sexdriften? Även om evolutionen inte förstod att jorden skulle vara överbefolkad inom 100000 år så borde evolutionen göra något åt detta. Det känns lite flummigt. Lite som; vad kom först? Evolutionen eller universum? 
Men om vi, och även andra djur, har utvecklats på olika sätt genom tidsåldrar för att kunna överleva. Varför blir vi då inte av med våran orgasm? Eller kanske mer; vår sexdrift? Hur kommer det sig (för att vara lite ännu mer brutalt ärlig) att vi, trots att vi inte är intresserade av att få barn, kan vara kåta i tid och otid? Det är ju ren idioti. Varför vill vi ligga i annat avseende än att föröka oss. Det finns inte många djur som har dessa känslor. Så varför har vi fått dessa egenskaper?

Jag låter urflummig. Men är det nån som förstår det jag inte förstår? 

Men jag kan ju klargöra en sak. Jag är rätt tacksam för dessa egenskaper. Oftast iallafall.
 

nollåtta

Jag har flyttat. Jag har börjat plugga. Om ni funderat på vart jag tagit vägens så sitter jag på HV och lyssnar på nån lärare eller sitter med huvudet alldeles för långt ner i nån bok eller något kompendie. 'Dag två i skolan och jag är kind off slut. Slut på svenska alltså, inget annat språk. Håret står åt alla håll och kanter, ögonen släpar jag i backen, böckerna dras bakom mig. Okej, jag överdriver. Men att somna sittandes är inte några som helst problem för tillfället. 
Det bästa var nog förut. Vi hade första tillfället i "Introduktion maskiningenjör" och blev uppdelade i grupper om 5-6 personer. Första killen börjar med att säga "Jag är en nollåtta", mitt spontana svar blev "What the f*ck... är du född nollåtta?!". Det bröt åtminstone isen lite lätt. 

 
Till något annat; jag är så sjukt sugen på något som jag klättrar på väggarna här. What to do? Apelsiner, funkar det egentligen med LCHF? Det är ju bättre än äpple. Men om jag ska resonera så är ju fullkornsbröd bättre än barkis. Men det är ju ändå inte okej att äta fullkornsbröd. 

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0