I found it!

Jag skulle vilja säga att jag är världens bästa bloggare. Skriver minst sex inlägg om dagen jada jada. Eller inte då. Men jag hinner inte. Och jag orkar inte riktigt heller ;) Iväg till skolan strax innan åtta och hemma runt fyra plus minus nån timme. Min hjärna känns mer som en mosad banan än något annat. Men jag har åtminstone hittat min hjärna. 


I ett grupprum i B-huset. Tyvärr måste jag meddela att jag tappade den idag på föreläsningen eller mer sannolikt; på övningen. Så nu är min hjärna borta igen och det märktes i eftermiddags kan jag lova ;)

Ska jag vara helt ärlig så är nog inte mitt liv speciellt spännande. Det mest spännande under dagarna för min del är om jag lyckas med att hitta lösningar på problem, hitta till rätt sal, undvika att gå in i dörrar, vara seriös (allvarligt talat hur svårt ska det vara att INTE skratta under en föreläsning om vektorer, matriser, böjmoment osv? Tydligen väldigt svårt!) i mer än fem minuter åt gången eller hålla sig till ämnet som läraren pratar om (inte försöka lära sig flamländska mitt under en föreläsning om matrisinverser som idag). Jag sover när jag åker till skolan och jag sover när jag åker hem från skolan. 

Funny Funny ;)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0