Kalas

Helgen har gått i ett nafs typ. Och om tjugo minuter är det dags att åka och hämta mormor och morfar för att sen åka och fira Bengta. Ska bli gott med lite mamma/Bengta mat. Av nån konstig anledning så är jag typ adrig därute nu ;) Haha! Undra varför ;) 

Dags att borsta en tand och sen åka. 
 

Blä!

Sitter och kollar på "69 saker du vill veta om sex". Kan knappt fokusera. Jävla fot. Stryk ska den ha, på riktigt!Fast jag blir nog väldigt förvånad över de som är polygama. Kollar ni på det? Herrejösses. Hur många är dom? Typ tio personer. Jag hade bara blivit förvirrad och haft noll koll på vem jag var gift med. Och orka ha så himla mycket sex haha. Fast iof.. har man varit gifta i över tio år så kanske man behöver krydda till sitt sexliv lite haha. Fast nej- Tack men nej tack.
Jag hoppas att jag fixar att stå på foten under presentationen i morgon. Skitsaker detta med leder alltså. Livet hade varit bättre utan leder tycker jag.Eller ja... Det hade väl kanske sett lite kontigt ut. Men dåliga leder då. Kasta väck skiten. 
Men om 12 timmar är förhoppningsvis presentationen över (och jag har samlat på mig tre heeela poäng). Jag har sovit bort värken och jag är på g hem för att göra mig iordning inför kvällens happenings. 
 
 

CAD?

Kursstarter idag. Trevligt värre. Eller inte. Jag gillar matematik. Vad jag däremot inte gillar är ritteknik och CAD. "Här har ni övningar. Varsågod och fixa". Öööh? Jaha. Hur öppnar man själva programmet? Vad ska jag trycka på för att komma igång med ritningarna?" Svar? Inga. Okej, våran övningslärare var lite mer pedagogisk än den andra. Men det är ju inte så att vi får varsin lärare direkt ;) Men det funkar inte att sätta sig framför ett program, känna en press över att man skall vara klar med ett antal övningar innan veckan är över och samtidigt "lära sig fram" som de ansåg.

Hållfen gick bra iallafall. Skönt det. En tenta godkänd, en kvar att vänta på.  Jag hoppas att jag klarade den också. Har inte tiiid för en omtenta haha. Men det är bara att vänta och se...

Farsdag

Idag äär det ingen helt vanlig söndag, idag är det ju faktiskt farsdag. Och för min del så har jag några pappor att fira. Min älskade pappa (såklart), farfar, min älskade styvpappsigull och sist men absolut inte minst. Min älskade morfar. Fyra pappor som gjort sitt bästa på sina egna speciella sätt. Och jag älskar dem alla fyra. 
När jag var liten så firade jag och pappa hos farmor och farfar när det var hans helg. Och var jag hos mamma så firar vi precis som vi gjorde idag; hos mormor och morfar. 
Jag är så oehört tacksam för att jag fortfarande har dessa fyra i mitt liv. Och framförallt att mamma träffade Bengta så jag fick honom för några år sedan ;)
 

Jag och min älskade pappa 
 
Min älskade styvfar

Mjukisbyxor vs. kortkort.

Hade någon frågat mig för några år sedan vad jag skulle göra en lördag hade jag knappast svarat att jag skulle tvätta, rensa och ligga hemma i mina mjukisbyxor. Hade något sagt det till mig hade jag antagligen skrattat personen rakt upp i ansiktet. Men tider förändras. Det är tydligt det. 
Mitt tjugoåriga jag säger tragiskt. Mitt snart trettioåriga jag säger att det är förbannat skönt att slippa sminka sig, klä på sig kläder som sitter mer obekvämt än jagvetintevad och framförallt springa runt i skor med alldeles för hög klack. Men det var trevligt så länge det varade ;) Åh andra sidan så kanske jag snart återvänder till mitt tjugoåriga jag. Man blir väl aldrig äldre än tjugonio år och trehundrasextiofyra dagar väl? Sen börjar man väl ändå gå neråt igen? Så om sisådär tolv år så är jag väl tjugo igen ;) haha!

Lördag 2013
 
 
Lördag 2010

2008

2009
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Luddigt!

Woop woop! Tenta veckan är slut och jag är LEDIG! Förstår ni hur sjukt underbart det är? Ledigheten började rätt bra också måste jag säga. Tjöt, kaffe och mat med en kär vän. Och med tanke på att Hanna gett mig tillåtelse till att leka bimbo hela helgen så blev jag mer idiotförklarad än på länge. Tack Hanna och hejja mig. 
Men jag är ju världens trevligaste sällskap och lyckades somna på soffan en väldigt kort stund. Mindre lyckat när klockan är kvällen. Nu är klockan snart natten och jag är inte säker på om jag är trött än. 
Hur tentorna gått denna veckan? Jag hoppas att de har gått bra. Men precis som alltid så har även solen sina mörka fläckar ;) Jag hoppas att båda lärarna rättar snällt och tycker att jag är väldigt kreativ i mina lösningar.
 
 
Påtal om kreativ. Kreativa orimliga opraktiska luddiga lösningar är väl kanske inte riktigt något vi ingenjörsstudenter sysslar med. Det är väl snarare de skrämmande studenterna på våning fyra som gör sånt? Alltså... Jag är allvarligt talat rädd för dem. De svävar ut i teorier som inte exicterar. Skrämmande. Och ja, det kommer från tjejen vars motto är tagit ur Lejonkungen. Men en sak jag inte förstår med dessa studenter är hur tänker dom? Kan de nånsin kugga på en tenta? När vi skriver en tenta så är allt väldigt svart eller vitt. Antingen rätt eller fel. Vi kan inte hävda att Albert Einstens relativitetsteori är fel under en tenta och få rätt på det. Ändra lite konstanter i olika ekvationer för att det ser snyggare och renare ut exicterar inte. Men en fråga kan ha tjugo olika svar på våning fyra. Tolkningar var det ja. Är det rätt att aga sin näste? Nej, det är väl rätt klart (det är visst lagstadgat till och med). Damn! Nu kommer jag inte på nån bra fråga bara för det. 

Positiva Lisa

Det va ett jäkla tjöt om mig och mitt bloggande ;) Haha! Men jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om? Om min njurbäckeninflammation (vars symtom alldrig verkar vilja försvinna!?)? Om min vidriga tenta-period som inte går så himla bra? Om min kropp som inte vill sammarbeta på någon nivå alls? Om att alla är idioter? Ne, nu gick jag kanske lite för långt. Men det känns inte riktigt som att mitt liv är på topp ;) Men förhoppningsvis vänder det väl snart. Och jag insåg precis att det blev en väldans massa frågetecken i denna korta text. Men ni får överleva. Förhoppningsvis så börjar kroppen sammarbeta mer när stressen avtagit lite. Förhoppningsvis går stressnivån ner under helgen. 

Det är mest såhär mina dagar ser ut just nu. Fast inte med matte, utan hållf. Men i morgon eftermiddag så är det klart. Tentan är skriven och denna läsperiod är över. Håll tummarna för att jag fixade den bra ;)


Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0