Happyface!

Gud va roligt det var att ställa sig på vågen i morse! 
5 kg på 3 ½ vecka. Inte illa måste jag säga :) Happyface! 


bestiga berg

God morgon!
Eller det var väl att ta i kanske? God middag på er! Försöker vakna till liv här och få in mig själv i en dusch. Det låter inte som nån större svårighet. Men vissa dagar är det svårt att sätta ena foten framför den andra, eller är det bara jag som tycker det är värre ibland än att bestiga ett berg? Jag tror det är dags för sommaren att komma nu!

Håller på för fullt att kolla lägenheter, satt tills två i natt och letade olika privata hus. Det är då inte lätt att få tag i en lägenhet centralt ska gudarna veta! Nästan ett mission impossible. 

Ne, en kopp kaffe till (prisa gudarna för snabbkaffe!) och sen raka vägen in i en dusch!


Idioti

Detta är ju lite idioti, sitter och sover typ. Varför inte bara gå och lägga sig? Haha! Åååh jag ber till gudarna om att jag är piggare i morgon när Annas födelsedagbullkalas är :) Tänker minsann ta och släta av både henne och Åsa hahaha! 
Skulle kommit iväg betydligt tidigare än vad jag gjorde. Men råkade fastna en stund hos Tobbe innan jag åkte neråt.  Eller först och främst fick jag sova hela natten och ända fram till tolv idag. It's a miracle! Så kom inte ens iväg när jag trodde till honom. Så vi kan ju bara säga att hela proceduren blev en aningens försenad. Men nu är jag framme och har varit en bra stund. Gött!

Just nu: Inte så himla pigg tjej nej! hahaha! 

Vilda Västern

Jag borde skaffa en ät och sovklocka inom det närmsta! Var jätteduktig och åt lunch förut (lite mest för att kunna skicka till Anja och få ett diplom hahaha), men nu vart jag mindre duktig. Glömt att äta, klockan är snart åtta. Sitter med ett glas fil för att inte tuppa av känns det som. Blir baskemig att hämta mat sen är jag fått på mig kläder. Sen ska jag goijsa ner mig i soffan och kolla på film (finally, får jag en applåd nu tro från Vargön?!). I morgon blir det en sväng till Tobbe och sen direkt hem till vilda västern. Ska ta mig ett stort djupt andetag, det känns som att det kommer att bli full rulle denna påskhelg! Mycket trevligt. Måste få tag i nån pickadoll bara, så det blir vilda västern på riktigt. Undra om jag kan få låna en häst av syrran också? 


Lilla Donnisen ♥

nonose

God middag! 
Sitter i soffan och halvsover känns det som. Trött tjej? Ja! Är väl dags att börja sova på nätterna istället? Hahaha. Dags att sätta fart och packa ner lite kläder också och försöka städa upp. Städa under sängen kan vara bra, vill inte att min kära vän ska bryta tån eller något liknande. Vore väldigt dumt. Hahaha!
Allvarligt talat, waikipaiki! Försöka vakna till liv kan ju vara bra. Spotify på med musik från gamla Vargönetider. Jävla Tobbe som tvingade mig in i detta gamla träsket hahaha! Men jag lär ju vakna till liv...

The Boxroom Tour

En helt underbar spelning. Femhundra personer, väldigt intimt. 
Underbart!

Vindkraft

Läste nyligen en artikel om vindkraftverk. Blir helt matt när jag läser vissa kommentarer. Tror ni ett vindkraft förstör naturen mer än vad kol och olja gör? Vad anser ni vara den bästa formen att utvinna energi ifrån isåfall? Ska ni cykla igång eran tv? 
Om folk hade valt att placera dessa vindkraftverk där det har bättre chans att producera den energin som behövs i vårat samhälle kanske inte kostnaden hade blivit lika stor, men då skriker folk att det står ett träd där som inte får flyttas på, ett skidspår som funnits där i all evighet, att det dödar havslivet. Eller så placeras ett litet vindkraftverk ut som knappt genererar någon ström. Gör om, gör rätt!
Ge mig en bra anledning så kanske jag köper det. Men nu är ni bara löjliga!

Valium

Jag tror att jag håller på att bli galen. Jag har inte fått mina mediciner på över tre månader och får jag dom inte i morgon så lär jag behöva både valium och prosac den kommande veckan. Annars vill nog ingen vara i min närhet skulle jag tro och det hade varit tråkigt att A's kalas skulle bli lidande för att jag inte kan bete mig som den Gud Modern jag är. Tyvärr känns det just nu som att jag inte kommer få dom eftersom att penicillinet inte gjort sitt och jag har fått två sår. 

Ärligt talat, jag är så sjukt trött på att det ska ligga i mitt fat att höra av sig. Det går att kommunicera båda vägarna. Min ilska byggs bara upp mer och mer. I natt drömde jag om gammal skit, det resulterade i att jag vaknade upp med tiotusen taggar utåt. Jag är medveten om att det finns fler sidor av ett mynt och att alla tar vissa saker på sitt sätt. Men ärligt; build a bridge and get over it! Det är inte synd om dig. Lägg dig ner och lipa och gör något åt det istället! 
Jag lipar jag också, men jag tar mig upp och gör något åt situationen. Det är inte så svårt. Man väljer sin egna väg och vad man vill göra med sitt liv. Jag valde inte att bli sjuk, men jag väljer fortfarande att göra det bästa utav situationen. Jag lägger mig inte plattfall ner eller hoppar ner från ättestupa. 

Badkar

Min ursäkt är godtagen. Nu kan jag slappna av igen. Nu har jag ringt mina samtal och väntar på att Åsa ska säga att hon överlevde. 

Jag vill ha ett badkar! Och en badanka. Och en halv liter badolja. Gud vad skönt! Tror ni det är okej om jag går in i min gamla lägenhet och säger "Hej, det är egentligen jag som bor här. Så hejdå". Konstigare saker har hänt i Vargön skulle jag tro. Eller tro, det gör man i kyrkan. Jag är helt säker på det! Jag har varit med om värre saker i Vargön kan jag lova er. Åh, älskade Vargön! Kanske ska säga till Åsa, om hon nu överlever, att vi borde köpa ett flak öl och fira hennes födelsedag bakom fyrkanten? 

offentlig ursäkt?

Jag har tydligen inga vänner kvar. Jag är ledsen, upprörd och en aningen naken här! Jag kanske skrämde Bea påriktigt igår, kan se det framför mig; hon sitter på lagret och skakar mellan byxbenen. Stackars henne! Och Åsa är nog förbannad för att jag glömde svara henne i all upphetsning igår. Men jag är helt säker på att hon inte vill ha dem på diagonalen! Eller så är hon upprörd för att snön tar hennes fåglar... 
Nu väljer jag att be om ursäkt offentligt, tror ni att det hjälper? 
 

Skyll på Reinfeldt

Läste nyss en av de bästa texterna jag någonsin sett på facebook. Texten handlade om hur människor i Sverige lägger över allt ansvar på våra politiker. Att vi beskyller regeringen för allt, oavsett vad det handlar om. 

 
""Jävla Reinfeldt" och "Det är Reinfeldts fel" är till synes prosaiska uttryck i dagens Sverige. Oavsett orsak eller bakgrund så år dagens motgångar enhälligt vår kära statsministers fel.
Att folk sedan felbehandlats i diverse instanser oavsett styre vi har i Sverige tycks inte bekomma vårt kära folk.
Men givetvis skall denna man få skulden.
Orättvist behandlad?
Skyll på Reinfeldt
Kaffet slut?
Skyll på Reinfeldt
Försovit dig?
Ja, varför inte..skyll på Reinfeldt
Eller är detta blott ett modernt tåg som folk så ivrigt hoppar på utan att veta vart det leder eller vart tåget startade?
En ny fluga inom politikens palaver som man ej får missa?
Är det möjligtvis så att denne man är roten till allt av ondo?
Står det svenska folket med blida ögon och erbarmligt biktar sig på internet istället för att vinnlägga sig till det bättre?
Är det svenska folket såpass insatt?
Att bara uppdaga ett sånt här prekärt spörsmål väcker nog liv i någon.
Medans jag väntar på svar så hoppar jag på tåget mot ingenstansland.
Idag på frukosten så smakade min apelsin besynnerligt dåligt.
JÄVLA REINFELDT!"
-C Cardemyr
 

Det spelar absolut ingen roll vad jag som privatperson röstar på, jag är så innerligt trött på detta klagande. Om ni är missnöjda, gör något åt saken. Vi lever i Sverige, där vi faktiskt har rätten att uttrycka våra åsikter. Är du missnöjd, kliv ur soffan och gör något åt saken!

Mannen i mitt liv

1: Jag är så supermätt så att det fortfarande känns som att jag ska spy. Vi gjorde spagetti och köttfärssås förut, dock ingen spagetti till mig. Och efter det drack vi kaffe och käkade choklad hela kvällen långt.
2: Bea är numera rädd för mig, men Frölunda vann iaf! Det är väl ändå det som är huvudsaken? (Vad gör man inte för att göra mamma och pappa glada? Hade mer än gärna spenderat kvällen några mil till söderut faktiskt)
3: Det är förbannat kallt på Orust och jag tycker att vi borde bryta loss den ön ifrån resterande Sverige. Även Lappland, Norrland osv... Det räcker med att v-götaland, värmland och stockholm tillhör Sverige.  
4: Det var inte meningen att det skulle bli så himla sent, men det blev nästan två extra perioder. 
5: Jag har sett mannen i mitt liv! 
Jag är trött och fnittrig. God Natt!

A bottle of wine

Haha! Sitter och lyssnar på Journey. 
För X antal år sen introducerade Nathalie mig "Don't stop beliving" och tyckte att om vi någonsin skulle göra en film av vårat liv så hade den låten varit vår signaturmelodi. 
När jag idag lyssnar på Journey så känner jag en väldans sug efter vin. Fråga inte ens, jag dricker knappt vin egentligen. Men mamma hade med sig något nytt vin hem. Så blev lite tvungen att smaka kände jag nu. 

I morgon drar jag ut till kusten. Underbart!

down down down

Nu är det gjort, känns ju sådär bra kan jag väl säga. Jag kom iaf över första hindret, det är väl det viktigaste? 

Påtal om hinder och lite annat sådär. Började ju hårt med LCHF:n IGEN för två veckor sedan. Och jeej till mig! Nu är det alltså lite mer än 15 kilo som försvunnit sen i somras. Min läkare tyckte att det var jättebra att jag varken gått ner mer eller mindre under denna tiden. Så det är ju bra det. Men ska bli intressant och se om jag når mitt mål till denna sommaren. Det är 7 kilo kvar dit. Men det ska inte vara några problem. Mamma och Bengtas bröllop är 20 juli. Så jag tycker att det är helt rimligt! 2 kg varje månad ungefär... 

Ne, dags att dra mig till apoteket. Mina läppar går sööönder! 

Holy crap!

Holy crap vad jag längtar tillbaka! Det trodde jag nog aldrig ;)

Men undra hur mycket det hade förändrat mig denna gången, haha! Men jag hade nog behövt att åka iväg ett längre tag och få tänka igenom lite saker eller sju, perfekt att ligga i en solstol och fundera istället för att sitta framför en jäkla idiot burk! Just nu så snurrar det runt så sjukt mycket tankar om allt och lite till. Fick ventilera en del igår, men jag hade nog behövt 8 timmar till med Åsa, Hahaha! Det känns som att jag börjar bli en aningens galen faktiskt!

bubbla

Men Åsa, vad hände här då? Ögonen går i kors på mig. Kackeltant ;) hahaha!
Dags att krypa ner nu iaf. Men gud vad skönt det va att bara få bubbla ur sig en himlans massa. Står fast vid att gammal vänskap rostar aldrig och kommer alltid stå fast vid det när det kommer till henne. 
Men nu är jag trött så trött så trööööött. 
God natt!

Summerbuddy

Igår var jag och firade fasters födelsedag, några dagar för tidigt dock :) Alltid lika roligt att träffa pappa-släkten! ♥

För ett tag sedan skickade jag ett mail till min kära sommarkompis då han hade försökt få tag på mig ett tag innan. Men han har inte facebook, så snigelposten får funka lika bra! Och igår när jag åkte ner till farmor och farfar, där vi firade faster hittade jag en gammal skiva. Höll på att skratta ihjäl mig (bokstavligt talat då bilen nästan gick i diket en stund haha)
 


Gamla fina minnen! Hahaha! 

egoist

Vissa saker i livet måste man släppa. Det är ingen idé att bli förbannad. Det är ingen idé att brusa upp. Det som har varit har varit. Det är inte många som jag vill, och inte kan be försvinna ut ur mitt liv. Men efter dessa år, efter allt det du har gjort mot mig, mot oss, så har jag absolut ingen ork kvar att ta itu med dig. Jag ser människor runt omkring mig som blir ledsna, fruktansvärt ledsna för dina ord, för dina handlingar.
Är du så egoistisk att du längre inte kan se vad du åstakommer? Har du ingen som helst empati och förståelse för människor? För jag har inte längre någon slags aning om vem du är längre. Jag har försvarat dig tills tårarna sprutat, men det är slut med det nu. För jag har ingen ork kvar, read my lips; jag har ingen ork kvar till att hantera dig.

Grattis Einstein!Idag är det inte vilken dag som helst. Idag är det 134 år sedan som Albert Einstein föddes. Fadern till den moderna fysiken (en av dom). Han har fick nobelpriset i fysik 1921 för hans fantastiska arbete om fotoelektriska effekten. Han utvecklade även den allmänna relativitetsteorin, han tog fram den speciella relativitetsteorin, han bevisade atomernas existens osv
Mannen, myten och legenden; Albert Einstein!
 

Love

Hola!
Det går lika bra för mig att blogga som vanligt märker jag. Lusten faller på fruktansvärt sporadiskt. Helgen har gått i familjens tecken. Och vänners. Torsdagen spenderades med min älskade älskade solstråle Bea. Även med våra älsklingar Niclas och Andreas. Var på Bio, Beutiful Creatures. Ingen höjdare direkt. 

I fredags blev det kortspel, lek och mys med mina älskade kusiner och kusinbarn. Natten spenderades med tre dårar och en kanna kaffe ;)
 
I lördags styrdes min bil ner till min absolut äldsta vän och min älskade guddotter. Vi har inte träffats sen i början av vintern, eller rättare sagt; slutet av hösten. 
Har försökt att plugga lite idag. Jag får verkligen ingen ordning på vissa saker i dynamik delen kan jag lova er. Men det är bara att bita ihop och försöka fixa detta. Hold you tummar på skärtorsdagen!
 

Torsdag

 
 
 
 
Underbara Torsdag. Btw, det är inte min baugett. Jag åt genom Bea ;) hahaha!

Pronto

God morgon!

Kom precis ut ur duschen här, dags att göra mig iordning strax. Ska åka ner till läkaren och se vad han har att säga, eller vad han vill göra. Har en känsla av att det blir en spruta eller två. Men ingen idé att stressa upp mig för det ;) Men skulle det vara så hade jag behövt att lära mig skriva med vänster hand pronto!
 

Saknar sommaren big time. Möjligen inte bakfyllan ;) 

Mekanics

Provtagning; done! 
Nu ska jag försöka ta tag i mekaniken igen, yay. Hoppas snart att läraren svarar på mitt mail och bifogar lite lösningar. Det hade varit trevligt ;)

Prover

Åååh! Jag vill inte åka och ta prover. Har inte tagit några prover förutom på infusionsmottagningen de senaste året typ. Hej nerver! 

Mobil

Min mobil hängde sig i natt. Hej panik. Min lösning har ju alltid varit att dra ut batteriet, kanske inte den bästa lösningen. gjorde det mesta jag kunde komma på. Förutom det som skulle göras ;) Hahaha! Min nya fon har ju ett inbyggt batteri. Så det går inte att dra ut det ;) 
Det som skulle göras vara att trycka på power-knappen och volymknappen.. Samtidigt ;) Hahaha! 
 
Dags för mig att vakna till här nu tror jag. Hörs senare! 

Ego

Dags för mig att försöka krypa ner i sängen. Avskyr egentligen att det blir såhär sent. Men samtidigt, varför lägga sig när jag inte kan sova ändå? 
Har nog provat det mesta förutom sömnpiller nu, men usch. Tack men nej tack! Blir inte direkt piggare utav det, så varför ta det om jag ändå blir lika trött? Då kvittar väl sömnen. Eller? 

Köpte två nya böcker idag. Det är mitt "nya" försök till att kunna koppla av lite när jag lägger mig. Vi får väl se  om det hjälper ;)


Tattoo Meltdown no.9

God afton gott folk. Snarare god natt alldeles strax!
Helgen har verkligen swischat förbi. Tog tag i mig själv hela helgen och umgicks med mina tjejer ♥
Goselove på högnivå!


Fredagen spenderades på tattoo meltdown och hemma i soffan med kinamat. Sjukt gott! Sjukt trevligt!
Bea hann gadda sig på mässan, eller hann. Hon hade en bokad tid. Hej sugen! Jag vill också. Tänk om man bara kunde blinka så var färgen där. Har redan en uppmålad i nån byrå. En vet jag hur den ska se ut, men den är ännu kvar i mitt huvud. Det enda som är lite osäkert är en liten detalj ;)


Lördagen började med sovmorgon och jävligt passivt. Gick upp runt tolv och var redo för att lämna huset först runt sex på kvällen. In till mässan en stund, prata lite med tjejerna på Pistolero och rådfrågade lite. Det får vara som det är nu, sen får jag se om det går att töja skiten.Trevliga tjejer och sjukt duktiga. Så springerna runt i Borås trakten och är sugna på en piercing så spring dit.Jag är grymt sugen, men tyvärr går det inte just nu. När mässan stängde igen så gick vi till Butlers och tjata med folk och fä. Kvällen avslutades med en sväng till Donken. 

Söndag kväll, helgen är slut. Helgen avslutades med en kaffe hos Niclas och Andreas. En underbar helg!
Detta var verkligen något jag behövde. En helg med mina underbara vänner. 
Ni är guld värda ♥

Tyvärr blir ju mässan lite bitterljuv för mig. Jag älskar den! Grymma artister. Men jag blir bitter för att jag inte får och kan. Eller kan, kan jag ju. Men det hade inte blivit så himla bra ;) 

Slow

Det går inte fort här idag inte. Slö är nog bara förnamnet. Men det är snart dags att lägga in en liten högre växel. Måste komma iväg ut och hämta mediciner och fixa med micro-kortet. 

Herrejösses, kollar på Real Houswifes of New Jersey. Har inget annat än säger; Holy crap! Haha!
Bjuder på denna bilden ;) Fräsch som få hahaha!

skulle publicerats i torsdags

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0