Lanza

Jag blir galen på mig själv, shoppa, shoppa och shoppa lite mer. Men det är tur det finns nätshopping så det blir lite billigare. Har ett stort problem här hos päronen; mitt hår blir grönt! Fick tips om askorbinsyra. Men det känns som att det sliter, det sa min fd frisör också. Så fick lägga lite pengar på ett djuprengörande schampoo och balsam nu. 

Jag sprang in hos en annan frisör igår och frågade, då visade hon detta. Men jag kände att de pengarna dem begärde var lite väl mycket. Tur var väl det, hittade det på nätet nu för halva summan. Jag hoppas verkligen att detta funkar nu. Vad gör jag annars? Färgar det rött? Det hinner kanske bli brunt lagom till augusti


Hittade även dessa produkter till ett bra pris, så får testa. Heja mig och mitt stackars hår. Men allvarligt talat, grönt och slitet. Jag kan typ sjunga "I'm sexy and I know it" dygnet runt. Blä! 
Så nu hoppas jag verkligen att alla produkter funkar, annars gillar mamma matrix. Tur det. Det råkade hamna en mascara i min shoppingkorg också. Shit happens. 

Spenderade eftermiddagen med provtagningar och storhandling, med en massa kaffe. Kvällen spenderades i Vargön hos frugan och våran son. När jag kom innanför dörren så hörde jag ett illtjut med mitt namn, sen en tvärnit i hallen och ett "woooow vilken snygg tröja du har". Komplimang delux ;)  Jag och Hugo pratade hemlisar bakom en stängd dörr (mamma fick inte vara med) och han tvingade ner mig i Linus fotölj, för där fick min lilla rumpa faktiskt plats. Älskade unge.

Nu ska jag sova. Äntligen. 
 
 


 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0