Healing

Känt mig mer som en yr höna än en människa idag. Hade en tid hos Catarina kl 11, men hon var lite försenad. Så hon fick utnyttja sitt kusinbarn lite, tur för henne att hon blivit äldre så att jag får gå på systemet ;) En bag-in-box. In till Catarina, fixa naglarna. Upp och iväg. Hämta mamma, luncha med mamma. Lämna mamma hos Kristin och Catarina. Sen drog jag till Teehoe för att låna en bok på bibblan. 
Vet ni hur jobbigt nära det är Oden? Såklart blev det en sväng in där, men inte ens där hade Lindex det jag skulle ha. Provade Åhléns också. Där fanns det. Thank you Teehoe! Råkade bli en sväng till systemet när jag ändå gick förbi.
 

Nomnomnooom
 
Blev som ett barn på julafton när jag hittade Barefoot. Ut till bilen. Bort till OKq8, hämta mitt paket. Ut till bilen. Väl hemma var det bara att slå upp datorn och skriva kommentarer på de andras reflektioner. Nu är det klart för detta avsnittet iallafall :) Började med den andra kursen också, men blev inte så himla mycket pluggat faktiskt. Oooops ;)

 
Äntligen kom mitt paket. I morgon blir det att testa schampoot! Blev en förstärkning på naglarna idag bara. Lika bra det, inte alls van vid att ha konstiga saker på  naglarna ;)

Nu ska jag lyssna på mammas chef, sen ska jag krypa ner i sängen och gotta mig :) 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0