Dags att återvända

Har packat ihop mig nu, allt utom datorn. Bilen är startad och snön vräker ner, blir en lugn resa upp kan jag lova. Får stanna lite här och var, är inte helt pigg. Fick vända tillbaka dygnet idag också, somnade 3 och gick upp 6:45 allt för att inte försova mig i morgon till tentan som började 8:15 tills häromdagen tydligen! Jag kollade igen, som tur var, 14-19 är tentan. Så jag hade inte behövt vända dygnet riktigt ännu. Kul Jul!
Dags att återvända hem efter flera veckor hos päronen. 


Mensa

Inte mycket bloggat här inte. Tröttnat lite och har inte tid egentligen. Ska snart krypa ner i sängen, klockan ringer 6:45 i morgon. Har fått fixat det jag skulle och lite till. Flummade ut totalt här i sökningarna. Hamnade på mensas sida. Gjorde det där jäkla provtestet och nu funderar jag på om jag inte ska göra det riktiga? För att se, för det finns inte en chans att jag har såpass hög IQ hahaha! Mycket handlar väl ändå om gissningar?! Jag kanske kan få med mamma på detta, kanske Bengta också. Gud va roligt! Fast ärligt, vad ska man med det till? "Hej mitt namn är Sandra och jag är med i mensa?" Well.. Det låter ju rätt roligt om inte annat. Kunde de inte valt ett annat namn? 

motivation:noll

Gott folk! Tentaplugget är i full fart, datorn står gömd, kaffet står på. Igår hade jag en typisk "jag fattar ingenting dag", den vände idag som tur var. Idag rullar det på igen och det går bra, för bra. Skrämmande känsla! Men då går jag in här... ser en kommentar ifrån min gamla pluggis. Svaröd; Underbara du, tack för dom fina orden. Jag saknar dig med! Och lägenheten står öppen så snart tentorna är över! <3

Miss Li

Sitter och lyssnar på henne skiva Tangerine Dream. Jag har väl aldrig riktigt förstått mig på Miss Li, men nu så. Jag måste nog lyssnat på de sämsta låtarna med henne bara? För hon är grymt bra! 

We don’t need a preacher man
We will never be a part of your plan.
So take your list of demands and throw it in the trash can.

Stressed down and messed up
And burned out and locked up
And put up and fucked up
And calling yourself a role model.
 


 

Matematik

Segstartad idag må ni tro! Men somnade sent som ni nog förstod igår. Men snart är det dags att sätta fart med tentaplugget. Det är inte mycket som går ihop för mig i nån av kurserna just nu, skitsvårt tycker jag. Men jag måste väl nog kanske inse att matten inte är lika simpel som på basåret. Sen är inte pedagogiken lika hög längre hos lärarna. Men vill jag så kan jag, det ska nog bli bra. Förhoppningsvis lagom till första tentan är haha!

Ska strax fixa lite kaffe till mig också, brukar vara lite lättare att komma igång då. 

Here we go - LCHF

Jag är sjukt trött kan jag lova. Men sitter och kikar på en film, varför gör jag såhär mot mig själv? Jaja... Magsjukan kanske har attackerat oss, mindre roligt. Ur mammas svammel förut gick det enbart att tyda "Jag har nog iallafall gått ner tre kg, det är ju bra" haha. Vi får väl se hur detta urartar. Jag är inte speciellt sugen på magsjuka nu kan jag lova er. 
Hursomhelst! Nu har jag dragit igång min LCHF igen. Känns sjukt bra, ställde mig på vågen tidigare idag. Än sålänge har inte julen ställt till det där. Men nu är det alltså dags att sätta igång, dels för vikten och dels för lederna. Precis som sist så börjar jag rätt hårt, inte jättemycket fett. Eller, allt är relativt, spenatsoppan igår besto av spenat och grädde. Men det är inget smör och ingen mayonäs just nu för min del, kommer däremot ifrån gå det lite på måndag och tisdag då det är dags för skola igen. Men jag är så sjukt sötsugen, det är värre än sist. Men det kan bero på att jag är förkyld och har feber och att det är mest synd om mig i helaste världen ;)
 
Nu ska jag kila upp igen, se klart filmen!

Målet till sommaren? -10 kg
Jag ska verkligen försöka! Men jag vet att ju längre ner jag kommer, desstu trögare går det. Om 11 kg har jag nått den lägsta vikten sen, jag vet ärligt inte när (skulle tro -99). Det gör mig sjukt pepp!

Gu så gött!

Gu så gött! Sista rapporten för denna terminen inskickad. Nu kan jag plugga till tentorna i lugn och ro!
Ska snart sätta på mig strumpor och åka till frugan och mysa med min pojk. Hugo blev så besviken sist gång jag var där och inte sov över, så idag får han som han vill skrutten. Ska packa mig iordning först bara kom jag på också. 

Ringt massa samtal också, såå tråkigt med alla dessa samtal. Men det är ju ett måste, varesig man vill eller inte!

forts tvåtusentolv

Bytte ute min stora tvåa mot en liten etta i Karlstad
Skolan började, med nollning

Hamnade i en underbar nollningsgrupp som gav många skratt

Första sittningen
Cow-boy
SittningenÅkte till VBG för 25-årsmiddag och 20-årskalas ;) Väldigt trevlig helg med alldeles förmånga överraskningar

Ulle fyllde 40år
Första labben i skolan. Höll på å dö däruppe!
Den bästa läraren jag haft hittills!
Tjejerna kom till Karlstad för lite vin och öl
Blev även en utgång eller sju
Min älskae guddotter fyllde ett. 
Åkte till Vänersborg och träffade Åsa. Barndomsvänner är svårt att slå ärligt talat! Över 20 års vänskap!

Plugget gick bra

Jag blev en gammal kärring med glasögon. Vad hände där lixom? 

Hela mitt år har bestått av plugg och mer plugg. Men är väldigt glad för att jag tog steget och började plugga i Karlstad. En underbar stad! Så himla skönt att komma ifrån Vänersborg kan jag lova. 
Jag fick det bästa samtalet strax innan jul ifrån min SSK; Röntgen såg bättre ut än någonsin och min kropp svarar bra på medicinerna. 
Året har varit underbart på alla sätt och vis! Jag lär mig mer och mer om mig själv och min kropp, jag har insett vad äkta vänner är, jag har hittat en ny underbar vän som blivit en väldigt nära vän på kort tid. 
Jag hoppas att 2013 har lika mycket att erbjuda som 2012!

första halvan av tvåtusentolv

 

Lärde känna dessa sköna hönor och flaggstången genom basåret.
Spenderade mest tid med dessa, mer än med nån annan :P
Åkte till Uddevalla och fick mediciner mest hela tiden ;)
Labbade för fullt genom kurserna
Pluggade tills jag grina blod
Men måste säga att denna damen gjorde de sista veckorna på basåret lättare. 
Folk tyckte jag överdrev mitt pluggande och hade för höga ambitioner. Men min överdrift gav mig 5:or och stjärnor ;)
Firade att jag var klar med mina underbara godingar. Kul va det och fulla blev vi. Haha Bea har fasen inte mycket koll på den natten hahaha
Firade midsommar i Ödsmål i goda vänners lag
Flyttade ur min  underbara tvåa i Vargön
Lärde mig att dricka vin. Började ju med LCHF i Juni, öl ingår inte i LCHF. Men det gör vin och choklad ;)
Tror jag spenderade alldeles för mycket tid på denna terassen.
Som vanligt spenderades vecka trettioett upp i rättvik på classic car week. 

Inser ju nu hur mycket ja pluggade under vårterminen. Men det har ju tagit mig dit jag är idag!
 

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0