Intro

Det är redan den 25/8. I morgon börjar skolan, eller rättare sagt; introkursen i matte. Va osäker på om jag skulle gå först, men jag har inte öppnat en mattebok sen i februari. Så introkurs it is. Lika skönt att komma igång med siffertänket igen. Men det var ett tag sedan jag ställde klockan, så vi får väl se hur detta går. Men det ska bli förbannat skönt att komma igång igen, komma ut bland folk och få använda hjärnan till annat än.. hmm... ingenting. 

Hela morgondagen känns som en enda lång to-do-lista. Förutom skolan ska jag till sjukhuset, ringa samtal, städa huset, tvätta, börja sortera mina saker som finns i huset. Få ner allt i lådor. Det är bara 8 dagar kvar tills jag flyttar. Jag lär få handskas med en hel del "aftershopping"-ångest haha. Nån av hustomtarna la lite av mina grejer i fotöljen förra veckan, jag har inget minne av att jag köpt det. Men jag är den enda blondinen i detta hushållet. Busted! Jag hade kunnat börja med allt idag, men en sista ledig dag är jag väl värd?! Och jag väntar på ett samtal ifrån min kusin så att jag kan åka till Vargön för att hämta mina solglajjor. Tydligen har jag bara ett par nu!? Hur kan en människa slarva bort 4 par solglajjor? Jag är totalt omöjlig. Jag kan ju försöka att intala mig själv; I den nya lägenheten ska det bli ordning och reda. Fick nyss världens smartaste idé. Dags att gå igenom alla utrymmen och se om jag hittar något kanske. 
Jag vet inte om det är allt runt mig som händer eller om det är kaffet och volbeat som gör att jag vill göra allt NU NU NU!? Hahahaha!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0