Briljant

Efter gårdagens folkilskedag så tyckte jag att det var dags att umgås med en liksinnad blondin. Så jag tog min lilla bil runt lunch och styrde den mot Vargön. Spenderade en stund ute i trädgården innan jag tvingade med henne till stan. Skulle ju fixat fransarna i Tisdags, men fick ombokat detta tills idag. Så fick lite färg på mina blonda fransar. Sen kom vi på den mest briljantaste idén jag/vi hade på länge. Handla mat. Alltså, ibland funderar jag allvarligt talat vart de där få smarta hjärncellerna tagit vägen. Två folkilskna tjejer i en mataffären den tjugo-fucking-femte. Världens bästa idé. Det positiva med hela den idiotiska idén var att
1. Vi fick köpt mat
2. Vi överlevde
3. Alla andra överlevde
4. Vi fick in alla kassar i min lilla bil, för så långt hade vi inte tänkt innan.
Summan av hypotinusan blev rätt bra i slutändan ändå. 
Sen lämnade jag av blondinen med maten hos henne och for vidare in till stan. Kanske inte den mest smarta idén det heller med lite frysvaror i bilen. Tur att det flesta människor som jag känner har mer än ett frysfack haha. Spenderade hela kvällen och halva natten lite halvfnissig hos Petra. Vi körde lite av en Walking down the memory lane en sväng med ett antal goda skratt. Jag menar, det är ju sån himla tur att alla andra vet vad vi har innanför pannbenet och inte ;) 

Mitt schampoo hade tagit slut igår, så jag lånade mammas schampoo. Summan av detta blev ett mindre rakt hår hahahaha! Och nej, fransarna är inte färgade här. So hold your horses och vänta tills i morrn eller när lusten nu faller på. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0