I'm fucking awesome!

My goood! Kollade lösningarna nu och har jag inte sett helt fel så är jag godkänd i fysiken. I'm fucking awesome! Jag är så sjukt glad så jag bara vill skrika rätt ut. Packa mina saker och bara AAAAAAAAAAAAAAH! Omg omg omg omg! Jag är fan så glad så att det går i brallan för mig! Ett år av svett blod och tårar var fan värt denna känslan alltså!Ååh!

Ååååh! Jag vill inte plugga mer nuuuu! Jag vill kasta böckerna åt helvete rent ut sagt. Less? Japp! Men snart känns det rätt meningslöst att fortsätta.. Lär mig nog inte så jättemycket dessa sista timmar innan  tentan. Eller va tror ni?!

Fast bort med allt neggopeggo..!
Idag fyller en av mina absolut bästa vänner år! Grattis på födelsedagen kära Bea aka Tingeling! Hoppas inte Rasmus blir alltför rädd senare ;) Åh, jag önskar att jag kunde bara åka ner och ge henne en stoooor kram. Men hon fick några mental kisses and hugs förut! Och dom satt där dom skulle ;) Lovely! hahaha!Tenta

Första tentan avklarad. I morrn gäller det att tagga fysiken! Fast, det känns som att det är långt kvar till tentorna!? Knepig känsla det där! Well well, gäller bara att skriva det bästaste jag kan.. Så får vi se vart det bär av...

Ne, dags att krypa ner strax nu. Ögonen står i kors..!

PS. Ibland är fasen drömmar inte att leka med. Karlstad here I come XD hahaha! Ds

Gårdagens!

Man tager vad man haver. Det blev lite mörkt i gårkväll... ;P 
Men lite fönsterbelysning löser det mesta! :)

Dator

Har minsann beställt en ny dator!Dags att krypa ner i sängen. Sista dagen med föreläsningar i morgon för denna terminen. Jisses! Nattigott! 

Tack Michan för hjälpen!

Surrerisurrera!

Åh! Nu vill jag ha en ifååån och kunnat printscreena med (eller va fan det nu heter på ifån språket??) En sak är säker iaf. Min kära vän Bea är en mupp! 10 meddelende på 1 minut innehållande allt från "va, vaddådå?" till "du hatar mig!!!!" till att "du älskar mig". Jag gillade hennes surprise på bloggen. Dagens suprise; skaffa tatuering? OMG hon är galen. Hon ska ha Queen S på röven och jag Queen B.. aaah! Härliga minnen! Många suprise dessa dagar. Vi har även kommit fram till att man inte behöver diffekvationer i affären. Bra tänkt av oss!Jag behöver mat. Jag orkar inte laga mat. Jag vill inte ha mat. Åååh! Jobbigt läge! Jag måste plugga men orkar inte. Jag måste duscha men jag orkaaaaar inte! Mitt huvud funkar inte alls... Ett bad kanske?!
Imorrn blir det dop för Catta och Daniels bebisar. Mysigt!

partikulära vadå sa du?

Har precis lagt ifrån mig miniräknare. En klapp på axeln till mig ;) Haha! Linda seglade hit runt 2-ish idag med halva hemmet. Eller kanske mer allt studiematerial. Alltid roligare och lättare att plugga ihop. Har suttit med matten i 12 timmar nu. Trots det är inte huvudet helt färdigt, men kände att det fick vara nog nu. Det kommer en dag i morgon också faktiskt ;) En ny dag full av matte ;) hahaha! Och lite fysik kanske ;) Kan va bra att ta tag i den på riktigt också faktiskt... Plugga plugga varje fredag och så varje juuuul, det tycker jag är kuul! Jag längtar tills tentorna är över. Trust me!

Natti natti!

Excuse me!

Ursäkta mitt dåliga bloggande. Men...Sofia var uppe i helgen, så hade verkligen inte lust att blogga. Vi träffas så himla sällan. Så då får datorn hamna nån helt annanstans. Jisses... badade, drack vin och tjatade till klockorna stannade! Härligt att ha "hela" familjen samlad. 
Och nu är det inte långt kvar tills de sista tentorna. Såhär såg det ut idag. Aldrig sett Linda så himla seriös tror jag? Hahaha! Det bästa är att det som Elin förklarar abolut inte har med plugget att göra. Kanske därför Linda är så seriös? Hmm ;) 


Ni får överleva med lite halvdålig (hel??) bloggning nu. Sista dagarna kvar i skolan och det är mycket som ska pluggas kan jag lova er. Men ska försöka titta in här lite oftare än en gång i veckan ;) haha!

Diffekvationer!?

Oh jisses! Våran mattelärare är en aningens speciell. Men han är ju rolig...

Anteckningarna från igår. Jag gick, skulle visserligen går tidigare ändå. Men det blev lixom inget vettigt utav detta. Idag har vi en föreläsning, sen ska jag ut och hjälpa päronen med lite "bonne-syssla". Jag är väl inte överförtjust i just denna sysslan, men dom har så himla mycket att göra. Ge och ta. Jag hjälper dom och dom hjälper mig. Sen kan jag ju tycka att det är väldigt rogivande att stöka och böka runt i skitkläder och hålla på. 


Nu däremot är det dags för fysik, ska strax slänga på mig kläder. Kärnfysik har vi kommit till. Voila! Snabbt går det ;) 

20 dagar kvar tills tentaveckan börjar ;) (Ni vet att jag älskar å ge er tenta ångest muahahaha! Tänker då inte sitta med den själv Linda!)

kortison

Stackaaars mig! Fick kortisonspruta igår. Buhuuu! Hahaha! Såg och ser förbannat roligt ut :P Måste nog säga att det är mest synd om päronen, tänkte ju lite fel... så har spenderat natten här ute. Blir ju lite halvt handikappad med enbart en hand haha. Well well... dom får överleva ;)

Efter att jag tog kortet så blev det bara värre och värre och värre. Tänk er en sån gummihand som läkare använder uppblåst... så såg handen ut i går eftermiddag...hahaha! Men nu börjar det gå ner igen. Tacka tusan för det!

Klantarsel!

My god! Var tvungen å ta ut min piercing igår, kändes inte alls bra och gjorde ont. Men min tanke var ju att det bara skulle få vila en stund... Sen när jag skulle sätta i den igen så var smycket borta :/ Och jag hittade inte mina andra. Jag känner mig naken... Känns ju mindre naket att springa runt naken än med kläder och utan piercing. Åh i morse när jag stod i duschen så fastnade jag med duschslangen (munsstycket) i piercingen i läppen. Hallå???  Kan man va mer klantig?


Ne, nu är det dags att sätta fart här. Ska va hos läkaren om 75 minuter!

girlie

God morgon!
Cellprovsdags idag. Gillar inte att missa föreläsningar, men ibland måste man prioritera. Och cellprovet är något alla tjejer borde göra. Sen har jag ju haft cystor som dom sett på röntgen, men som försvann när jag gjorde ultraljudet. Även om cystor kommer och går så kan man aldrig vara för säker. Sen är det väl inte min favorit grej att ligga i gynstolen. Men med min PCOS så är det nåt jag gjort oftare än tandläkarstolen haha!
Idag blir det att lägga på ett kol i pluggandet också. I morgon har vi ju dugga i fysiken. Alltid trevligt att skrapa ihop ett poäng till tentan. Fått högskoleprovsresultatet. Sjönk 0,1 i verbaldelen. Men kammade hem helt okej 1.2 poäng ändå. Så en förbättring :)

Paus

Blev inte så mycket plugg... Blev en kaffe eller tv i solen med Åsa. Ooops! Men lätt å glömma bort tiden när man aldrig ses.

Snyggaste tjejen i stan! 
"Titta titta jag kaaaan!"

1 maj

God morgon!
Första maj alltså. Äntligen ser jag ett litet hopp för att sommaren faktiskt kommer tillbaka. Sega sega vinter, bort med dig! Nu hoppas jag att vi slipper snö och skit! 


Äntligen har jag betalat alla räkningar och sånt kul också. Inget bra alls när man tappar bort en räkning. Snurrerisnurrera. Men fixat och klart nu!
Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0