Shit!

Det är helt otroligt att det finns läsare kvar med tanke på att jag ALDRIG uppdaterar nu förtiden. Den senaste tiden har gått så sjukt fort. Jag köpte ny bil förra måndagen. Hälsade på papi. Tisdagen försvann fort när jag fikade med två av dom finaste i mitt liv. Sen var jag nere i STD och bakade cupcakes med Bea och kollade in bilarna innan Vallåkraträffen. I lördags var det 50 års kalas för Findus och Jonas. Söndagen minns jag knappt. 
Imåndags. Ja, då började skolan. Så jag har åkt mellan skolan, hemmet och Anja. Igår fick jag åka ner till Uddevalla och fixa lite saker. Så då passade jag på att åka till Bea på en kaffe. Åh nu sitter jag här. Hela veckan har gått, en dag kvar tills helg. Det vill säga en dag tills introkursen är slut. Förhoppningsvis firas det med mina två tjejer. Sen på lördag ska jag ner och fira Rasmus i STD. Och på Måndag börjar skolan påriktigt. Och sen är det september. Shit! Va det inte maj nyss? 

Men jag har lite grejer att se fram emot under hösten också. Förutom plugg!

 

Sommaren är kort

Va händer? Absolut ingenting här märker jag. Men jag har inte tiiid! Eller jo, men allt går ju så himla segt här. Bilder är trevligt. Men inte när det tar 30 minuter att få upp ett inlägg faktiskt. Finns det någon bättre portal som går fortare? Som inte tar så sjukt lång tid? Men det känns ju sådäär om man ska börja om. Fixa en helt ny blogg. Inte för att jag har gjort så mycket. Men nu känns det ju som att jag har "bott" här väldigt länge?
Sommaren börjar iaf ta slut, så långt kan vi kanske vara överens? Iaf idag. Regnet bara öser ner. Halva västsverige är i koma och trafik står still. Stackars min lilla Madde som bor i Gbg. Hon är ju så liten. Bara hon inte regnar bort är jag nöjd. Vi får hoppas på att Andrée räddar henne om hon börjar flyta iväg ♥ Madde är iof 23 nu, men Madde kommer alltid vara den lilla av oss. (Haha)

Släktträffen
var ju i lördags. Lika trevligt som vanligt. jag är tacksam för att jag har en så fin och underbar släkt. Det hör nog inte till vanligheten längre. 

Nu håller vi tummarna på att jag får som jag vill idag. Eller hur? ;)

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0