Kalmar part 1

Min historia med Kalmar började redan för 3½ år sedan. Det var mitt första möte med den staden. En stilig man som studerade till Sjökapten. Men då var jag tillsammans med en annan kille.
Den riktiga historian med Kalmar börjar egentligen våren 2007 i April. Då träffade jag denna personen igen. På en fest i Trollhättan.
Det var aldrig meningen att det skulle bli som det blev.
Dagen efter den kvällen så sitter jag med en nära vän och säger att han är något utav det finaste jag sett, hans kropp var helt underbar och jag sa till henne att "honom ska jag ha innan sommaren är slut". Det dröjde inte så länge, det dröjde ungefär 1 dygn.
Jag och Sofia drog iväg på en fest där det var en del folk. Killen var där också, men han mådde verkligen dåligt. Det var som att verkligheten hade hunnit i kapp honom med vissa saker. Han gick i från festen med panik.
Jag kommer inte ihåg hur jag hade fått hans nummer, men det låg i telefonen när jag kom hem.
Jag skickade ett medelande och frågade hur det gick med honom. Förstår inte ens hur jag vågade, på den tiden var jag verkligen ingen framåt person. Men jag vågade iallafall och han svarade. Det slutade med att jag åkte in till hans pappa på natten och vi låg och prata i all evighet förräns den där kyssen.
Jag ville verkligen att den aldrig skulle ta slut, men han hade ett tåg att passa.
När jag kom hem efter det så var jag som en fjortonåring. Jag gick med ett leende på läpparna i flera dagar.
Gud, kunde jag verkligen bli kär?Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0