Orgasm

Idag har det minsann varit en förbaskat bra dag. Av olika anledningar. En är att jag återigen har fungerande belysning, fungerande spis och ett fungerande frys (jag ber om ursäkt till mina grannar om ni råkade drabbas av min fabulöst klantiga sida). Jag har även fått balkong möbler. Jag har även haft trevliga konversationer med några väl valda vänner. Sist men inte minst, trevligt besök ifrån en värmlänning i exil. Väldigt trevligt! 

Till något totalt helt annat. Jag låg i sängen igår och kollade i min kära app när det var dags för min mens. Väl där så berättar denna appen för mig att det var just igår som jag skulle ligga mest jag kunde om jag vill ha barn, om jag inte vill ha barn så skulle jag hålla mig så långt ifrån en snopp som bara möjligt. Inte ett så himla svårt val då jag inte har en snopp att tillgå snabbt och enkelt, sen vill jag heller inte ha barn. Så det var väldigt enkelt. Tyvärr stoppade inte mina tankar där. Tyvärr...
Vi människor är ju konstruerade på det sättet att vi kan få en orgasm. Det är ju målet med sex, det är klart att sex kan vara trevligt ändå. Men en orgasm är lite som pricker över i:et. Vi människor vill ha sex utöver det sex vi behöver ha för att fortplanta oss. Detta gör ju att det ibland blir till ett barn även om det inte var tanken. Det tillkommer alltså en människa till på vår jord trots att den redan är överbefolkad. Varför har evolutionen gett oss orgasmen eller sexdriften? Även om evolutionen inte förstod att jorden skulle vara överbefolkad inom 100000 år så borde evolutionen göra något åt detta. Det känns lite flummigt. Lite som; vad kom först? Evolutionen eller universum? 
Men om vi, och även andra djur, har utvecklats på olika sätt genom tidsåldrar för att kunna överleva. Varför blir vi då inte av med våran orgasm? Eller kanske mer; vår sexdrift? Hur kommer det sig (för att vara lite ännu mer brutalt ärlig) att vi, trots att vi inte är intresserade av att få barn, kan vara kåta i tid och otid? Det är ju ren idioti. Varför vill vi ligga i annat avseende än att föröka oss. Det finns inte många djur som har dessa känslor. Så varför har vi fått dessa egenskaper?

Jag låter urflummig. Men är det nån som förstår det jag inte förstår? 

Men jag kan ju klargöra en sak. Jag är rätt tacksam för dessa egenskaper. Oftast iallafall.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0