nollåtta

Jag har flyttat. Jag har börjat plugga. Om ni funderat på vart jag tagit vägens så sitter jag på HV och lyssnar på nån lärare eller sitter med huvudet alldeles för långt ner i nån bok eller något kompendie. 'Dag två i skolan och jag är kind off slut. Slut på svenska alltså, inget annat språk. Håret står åt alla håll och kanter, ögonen släpar jag i backen, böckerna dras bakom mig. Okej, jag överdriver. Men att somna sittandes är inte några som helst problem för tillfället. 
Det bästa var nog förut. Vi hade första tillfället i "Introduktion maskiningenjör" och blev uppdelade i grupper om 5-6 personer. Första killen börjar med att säga "Jag är en nollåtta", mitt spontana svar blev "What the f*ck... är du född nollåtta?!". Det bröt åtminstone isen lite lätt. 

 
Till något annat; jag är så sjukt sugen på något som jag klättrar på väggarna här. What to do? Apelsiner, funkar det egentligen med LCHF? Det är ju bättre än äpple. Men om jag ska resonera så är ju fullkornsbröd bättre än barkis. Men det är ju ändå inte okej att äta fullkornsbröd. 


Kommentarer
Lind

haha är du född 08, Underbart!! <3

Svar: Hahaha! Jaja ;) Inte lätt att hålla koll på siffror heeela dagarna :)
Sandra Dee

2013-09-09 @ 19:50:53
URL: http://mittegnauniversum.blogg.se/
Linda

Linda, det ska stå Linda.
men kan inte ha tur på heltid ^^

2013-09-09 @ 19:51:41
URL: http://mittegnauniversum.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0