Luddigt!

Woop woop! Tenta veckan är slut och jag är LEDIG! Förstår ni hur sjukt underbart det är? Ledigheten började rätt bra också måste jag säga. Tjöt, kaffe och mat med en kär vän. Och med tanke på att Hanna gett mig tillåtelse till att leka bimbo hela helgen så blev jag mer idiotförklarad än på länge. Tack Hanna och hejja mig. 
Men jag är ju världens trevligaste sällskap och lyckades somna på soffan en väldigt kort stund. Mindre lyckat när klockan är kvällen. Nu är klockan snart natten och jag är inte säker på om jag är trött än. 
Hur tentorna gått denna veckan? Jag hoppas att de har gått bra. Men precis som alltid så har även solen sina mörka fläckar ;) Jag hoppas att båda lärarna rättar snällt och tycker att jag är väldigt kreativ i mina lösningar.
 
 
Påtal om kreativ. Kreativa orimliga opraktiska luddiga lösningar är väl kanske inte riktigt något vi ingenjörsstudenter sysslar med. Det är väl snarare de skrämmande studenterna på våning fyra som gör sånt? Alltså... Jag är allvarligt talat rädd för dem. De svävar ut i teorier som inte exicterar. Skrämmande. Och ja, det kommer från tjejen vars motto är tagit ur Lejonkungen. Men en sak jag inte förstår med dessa studenter är hur tänker dom? Kan de nånsin kugga på en tenta? När vi skriver en tenta så är allt väldigt svart eller vitt. Antingen rätt eller fel. Vi kan inte hävda att Albert Einstens relativitetsteori är fel under en tenta och få rätt på det. Ändra lite konstanter i olika ekvationer för att det ser snyggare och renare ut exicterar inte. Men en fråga kan ha tjugo olika svar på våning fyra. Tolkningar var det ja. Är det rätt att aga sin näste? Nej, det är väl rätt klart (det är visst lagstadgat till och med). Damn! Nu kommer jag inte på nån bra fråga bara för det. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0