Kronoparken

Vilken jävla dag. Som toppen av berget så vägrar eidars sida fungera för mig. Fick ett förslag på en två i Trollhättan, men nu vill den inte alls samarbeta. Jag blir förbannad. Hade jag haft pengar i gräs hade antagligen datorn legat ute på gräsmattan, tur att jag har något förstånd kvar. Samtidigt som jag skrev den sista meningen kom jag in på min sida och fick anmält mig till en lägenhet. Jag längtar tills jag skrivit kontrakt på en lägenhet, nästan vilken som helst. Det är just den biten som behövs och ett antagningsbesked, sen är det klart. Sen kan jag slappna av. Jag är absolut inte sysslolös eller hemlös, mest sjukskriven och trött på lägenheten på Kronoparken. 

Ärligt talat, Kronoparken väcker en äckelkänsla i mig. Nu bor jag visserligen en bit ifrån Kronoparkens centrum, men allvarligt talat; drägg. Hela Kronoparken är fylld av drägg som inte kan bete sig. Mina grannar kan absolut inte bete sig. Man spyr inte ner på sin grannes "uteplats". Man spelar inte dunka-dunka musik på en Måndagsnatt mitt i tentaveckan. Man låter inte sina hundar pissa och skita på gården utan att plocka upp det. Man låter inte sina hundar springa lösa när man inte har någon pli på dem. Som hyresbolag (Krebo AB) borde man ta ansvar över att gångvägarna blir skottade och grusade. Som hyresbolag låter man inte heller sophämtningen tappa ur en hel komposttunna utan att göra något åt det. Man tar heller inte så mycket betalt för en skev lägenhet som inte ens är tät runt fönstrena trots att det är nybyggt. Eller låter en tre år gammal lägenhet läcka in vatten mellan vägg och tapet i badrummet. Det ska inte gå att sparka på en yttervägg så att halva vägen ser ut att gå av. 

Jag kan ärligt säga att jag inte har något gott att säga om Krebo, inte heller om Kronoparken. Jag hoppas att jag snart har en ny lägenhet i Trollhättan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0