Bara för att jag hälsar på din man vill jag inte ligga med honom!

Kollade på debatt. Ursäkta mig en liten aning. Vem hur tänker de där jäkla juristerna, politikerna och annat folk? Vi sätter alltså religionen över könet.
Jag ska starta en egen religion som går ut på att dyrka min bil, där det står inristat i ratten (som då i detta fallet är vår "bok") att alla män är idioter, alla med kortare hår än 30 cm är fetton och alla som hatar choklad är mångolider. Och det hade varit okej för mig att skrika idiot, fetto och mångolider till denna kategori av människor. Enbart för att det ingår i min religion. Jag kanske lägger mig på en fruktansvärt låg nivå, men det hade nog tyvärr fungerat i praktiken då vi absolut inte får ändra på våran religionsfrihet. Pågrund av händelsen i Trollhättan så kommer jag nog att få en hel del anhängare så att påstå att min religion inte är tillräckligt stor kan vi bortse ifrån direkt.

Jag har en förståelse för att människor som flyr hit grabbar tag i det de har kvar, vilket tyvärr oftast bara är deras religion. Men är detta acceptabelt? Att en man och en kvinna inte kan hälsa på varandra. För att tala i klarspråk; bara för att jag hälsar på din man vill jag inte ligga med honom. För enligt kvinnan i Debatt var detta det största problemet, att kvinnan/mannen kunde tänka sig att gifta sig med mannen/kvinnan som hon/han hälsade på. Hon menade även på att det handlade om olika områden i världen, det kanske är möjligt. Men jag har hälsat på både Turkar, Pakistanier, Afrikaner, Albaner osv genom att ta dem i handen.  

Ursäkta mitt fula språk. Men jag och min ponani är alltså mindre värd än vad en bok eller några berättelser är. Min ponani är lika helig för mig som eran bok är för er. Kvinnors ponani är antagligen mer helig för både män och kvinnor än vilken bok i världen som helst. Vi är mindre värda än en religion enligt Trollhättans stad och alla paragrafer som hör till denna utredningen. Jag är fullt medveten om att en anställd har rätten på sin sidan. Men detta är absurt. Jag hoppas verkligen att de som anmält Trollhättans stad till JO får en rättvis rättegång och att Trollhättans stad ÄVEN betalar ut skadestånd till kvinnan för diskriminering, även mannen i fråga. 

Alla människor får tro på vad fan dom vill. Men jag anser att jämställdhet och jämlikhet är något vi ska sträva efter i vårat samhälle. Inte enbart jämlikhet. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0