Sötunge!

Varit på en lägenhetsvisning idag igen. Kan bara inte "min" lägenhet uppenbara sig nu lixom. Efter visningen åkte jag och hämta Hugo-liten på dagis. Sötunge ♥ Vi åkte hem till dom och badade i poolen, det var inte min plan att bada. Men det fick bli så ändå, tyckte Hugo iallafall haha.
Glad pojke i poolen med sin vattenpistol. 

Käkade lite mat med Anja och drack lite kaffe innan det var dags att åka hemåt. 

Bengta har fåt badförbud också! Han svimmade av i badtunnan lite lätt förut, eller lätt och lätt. Han försvann tillräckligt länge för att jag skulle ringa 112. Ärligt talat, i vissa situationer blir man väldigt stressad. När kvinnan i andra luren bad om personnummer blev det stopp, något jag vanligtvis kan utantill annars. Gubben hann skrämma mig riktigt rejält innan han fick tillbaka medvetandet. Det blev ingen ambulans eftersom att han fick tillbaka medvetandet efter något som kändes som "hurlängesomhelst", jag skulle återkomma om det skulle behövas. Fick i honom massviss med vatten och sen kom han tillbaka helt och hållet. 
 Tillräckligt för att göra klart maten . Och tillräckligt för att diskutera pappersbruk med mig. Läste nämligen på nwt att Stora Enso skulle varsla massa folk, rättare sagt 750 personer. Stackars människor! Men efter att vi kom förbi den diskussionen så blev diskussionen om returpapper längre än vad jag trodde var möjligt. Och han gav mig dåligt samvete när vi kom in på bomullsindustrin, fast inte med mening då. 
Men det får vi ta en annan dag. 

Dags att krypa ner i sängen strax, borde gjort det för längesen egentligen. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0