Liten blir stor. Student.

5 juni alltså. Jösses, tiden går fort. Det känns som att det var igår jag var på Lizzys skolavslutning när hon gick i Norra Björkeskolan. Jag tror inte ens att den finns kvar längre. Det är tio år sedan. Jag skulle fylla arton. Vad hände? När blev hon så stor? Det går tyvärr inte att rulla in henne i en madrass längre när jag tycker att hon inte gör som jag säger.

Såhär var det inte ovanligt att det såg ut därhemma när jag skulle passa henne. Unge till att bråka och inte lyssna. Men i denna outfiten kom hon inte sålångt och hon kunde inte slå sig heller. En bra lösning enligt mitt 16-18 åriga jag. Åren har verkligen gått fort. Hon gick från bråkstake till huligan som 10-11 åring och från huligan till terrorist redan som 13 åring. Trevligt värre. Idag är hon 19. Hon är inget barn längre. Hon har en häst som precis gjort sitt kvallopp och fixade det. Hon har drömmar hon strävar mot. Hon har flyttat hemifrån. I går var balen. Och imorgon tar hon studenten. Studenten.


Min älskade lillasyster är verkligen inte liten längre. Men jag är så sjukt stolt över henne. Hon har verkligen kämpat. Även om det är lite svårt att ta in att hon tar studenten så är jag så stolt så att jag spricker,

Men för mig kommer du alltid vara en sketunge som inte vet sitt egna bästa.
Älskar dig!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0