Yra

God morgon! För min del iallafall. 
Hela gårdagen försvann i nån jäkla feberyra kändes det som. Mensvärk, ont i njurarna och lite vanlig värk på det. Det var den bästa dagen på riktigt länge, not! haha. Låg i soffan hela kvällen och kröp in i sängen nångång i natt. Sen vaknade jag för en liten stund sedan, feberlös :) Och resten försvann nog med febern också. Gott! 

Men måste säga att jag drömmer lite annorlunda när jag har feber. I går natt drömde jag om att jag dödade Tobbe. Inatt drömde jag om händelserna innan och precis när jag börjar ha ihjäl honom. Usch vad hemskt egentligen haha. Fast det roligaste är ju att M står och kollar på och säger till Tobbe "Jag sa ju till dig att hon var manipulativ så detta får du reda ut själv". Alltså... hahahahaha! Sen stod han bara och kollade på innan han gick. Har god lust att slänga iväg ett sms och berätta om drömmen, men tror nog jag hoppar det ;) Hahahaha! 

Nattens dröm kan iof förklaras av att jag kollade på Banshee. Har ni sett den serien? Jag är fast och längtar till att andra säsongen kommer ut. Nu nu nu tack! Men den kommer 2014, eller om den började spelas in då. Lite väl långt bort tycker jag.


 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0