Sommarbuddys

Hjärna säljes till billigpeng (möjligen bortskänkes). 
Sitter här och konverserar med Bea över sms och skrattar så att tårarna sprutar. Starkt jobbat av mig genom åren, verkligen. 
Vissa skaffa sommarkatter, jag skaffar sommarkompisar (bra mycket snällare). Kom att tänka på min sommarkompis i natt. Jag har inte hört från honom sen i julas. Jag brukar ju få senaste nytt, ett gott skratt och massa konstiga ideér. Jag tror min sommarkompis har gjort slut med mig. Jag kind of gråter inombords. Får nog tala ut med Bea om detta. Måla på ett papper. Eller kanske får måla på Bea? Det hade varit lite coolt ;) haha! Då blir hon minsann aldrig av med mig :P

Påtal om att jag lyckats så jäkla bra. Pratade med fröken Pettersson för en stund sedan. Hon är inte riktigt klok, inte någonstans. Råkade komma in på "kompis-kompis-kompis-kompis" turen och hon tyckte jag skulle fortsätta på  samma bana haha. Sure my love. Du kan väl bara hitta ett bra offer så löser vi detta ;) 

Jag tror jag ska lägga mig nu. Hade en satans huvudvärk tidigare ikväll. Drack en liter vatten, en kopp kaffe och drog i mig två panodil. Bäst att köra allt på samma gång, går över mycket fortare då ;) Tror dock det där kaffet inte var det bästa, men det kanske gjorde gott för huvudet... För något av dessa saker var det iallafall. Men det brukar gå sådär lätt att somna när jag dricker kaffe klockan tio på kvällen hahaha. Jaja... Nina.. räkna inte med att jag kommer klockan 8 direkt ;) hahaha!

Nattigott!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0