Bröllop

Bröllopet är över.
Känns väldigt konstigt, det gick över väldigt fort. Alla dessa förberedelser och sen bara -poff- över. Lördagen startade tidigt med frukost och att åka ner till Nordkroken för att fixa oss iordning innan bruden och hederstärnan kom ner. Vi åt strax innan vi begav oss iväg till Brudslöjan för att ta massa kort. 1. Hederstärnan och Bestwoman 2. En av de två brudnäbbarna 3. Mammas möhippelåt som vi spexade lite med för henne under middagen 4. Jag och Sofia påväg ner till nordkroken (jag sov med mina pin curls :P)


Självklart gjorde vi i följet entre i en cadillac-limousine. Brudparet kom upp i en cadillaccab. Familjen Cadillac till er tjänst ;) 
 
Mamma och Bengta vägrar vara som alla andra och valde att bugga ut när de hade sagt ja till varandra, men det kunde inte bli mer dom faktiskt. 


Jag börjar gråta så fort jag ser kort ifrån bröllopsdagen. Jag fick anstränga mig till tusen när vi gick upp mot vigselförättaren till "Genom eld och vatten" för att inte gråta. Det finns inget som dessa två inte skulle kunna hantera. Allt det som de två varit med om och klarat av att gå igenom ihop, som en enad front. Många skulle knäckas, många skulle förlora. Men inte Mamma och Bengta. När Bengta har fallit ihop har mamma fått styrkan nog att ta hans roll och när mamma fallit har Bengta fått styrkan att ta hennes roll också. Det är många gånger jag har undrat var de fått all styrka ifrån. Jag är helt säker på att de har en hemlig källa någonstans på gården. Jag är bara tacksam för att det är mina föräldrar och inte någonannans. Att dem finns där för mig i vått och torrt. 
 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0