Mello-mys

God natt, eller vad säger man? Betalat mina räkningar, månadens höjdpunkt? Kanske inte riktigt, men ändå... Men det är iaf gjort och jag ska inte klaga, det finns några kronor kvar på kontot. Finns dom som har det betydligt värre!
Spenderade som skrivit gårdagen hos Anja, även Åsa kom dit och hade lite mello-mys. Innan mellon började så spenderade vi tiden med att göra chokladtårta och bleka mitt hår. Hello, I'm back! Jag trodde faktiskt inte att jag någonsin skulle bleka håret igen. Jag höll det lite, det blev bara slingor, inte hela håret.
Det slutade med att jag somnade bredvid Anja, orkade tusan inte åka hem till mamma och Bengta i natt. När mello var slut och jag och Anja var ensamma igen så fastnade jag i Sons of Anarchy, det är ju inte första gången jag ser det. Men jag har nästan glömt allt så det blir som att jag kollar en halv ny serie. Inte helt fel!


Kommentarer
Mary Stardust

Haha jag kom precis på varför du glömt bort vad som hänt i serien.. För du är bloooooooond igen;) daaaaaah!

Fan vad trist att kropphelvetet sätter paus på dina planer. Men jag känner dig och jag vet att du kan allt. Precis som karlsson på taket=) Eller Lotta på bråkmakargatan.. Vad fan blev det här ett Astrid Lindgren inlägg helt plötsligt??

2013-02-25 @ 08:26:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0