Inte många som har så himla mycket i huvudet

 
Nu är det typ en vecka sen jag skrev.. Igen! Det går bra för mitt lag? Eller inte då! Penicillinet gjorde inte sitt jobb, så fortfarande inga mediciner. Sjukskriven tills april. Det går bra nu, eller inte!
Men, jag har deppat och grinat tills ögonen nästan ploppat ut och torkat igen. Så nu försöker jag göra det bästa utav situationen. I onsdags var jag på VC i Vargön och efter det åkte jag till Anja och fick gnälla ur mig till henne och hennes mamma. Hugo fick leka medicin en stund "Mamma, vi vill va i fjed ja och Sanjda. Du kan gå in på ditt jum nu" Hahaha! ♥ Så Anja fick så snällt gå in på sitt rum medans jag och Hugo kollade på Polarexpressen, spelade spel och bara mös. Lisa för själen, verkligen!Idag har jag spenderat dagen med min älskade fru hemma hos henne. Inte en dag försent! V ä l b e h ö v l i g t ! Druckit kaffe, snackat skit och bara varit. Skrattat som en tok. Skällt över folk som en galning :) Precis som det ska vara och alltid är. Det som händer i Talbo, det stannar i Talbo!
 
Vi har iaf kommit fram till att det inte är så många som har så himla mycket i huvudet, att jag alltid lyckas bäst och att Bea inte allt vet hur värmländska låter ;) "Men det är som med Spike.. I Buffy"
 
Ne, nu är det väl dags att hoppa ner i sängen. I morgon blir det mello-mys hos Anja.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0