Underbara Torsdag!

Igår var den bästa dagen på länge kan jag löööva er. Fick reda på i förrgår att jag fick en lägenhet, så sjukt underbart. Lite halvt overkligt. Så igår var jag inne och skrev på kontraktet. Jag kan inte ens beskriva i ord hur underbart det känns. 


Efter allt var fixat åkte jag och hämtade min älskade fina Niclas på jobbet. Drack kaffe hos honom, Andreas jobbade. Det var lite märkligt att Andreas inte va hemma. Men vi får snart ta en kaffedejt allihop ;) Jag fattar inte varför det ska dröja så länge mellan gångerna? Det är ju inte direkt så att vi bor i varsin ende av Sverige! Skärpning på oss! Åkte rätt därifrån till frisören. 

 
Jag blev supernöjd. Men det känns kort och bakvänt ;) Hahaha! Har aldrig fixat en lugg åt detta hållet, alltid haft benan åt andra hållet av nån konstig anledning. Men både jag och frisören konstaterade att det blir nog lättare pga min snygga virvel som jag har mitt i benan jag har nu ;)

Direkt ifrån frisören. In till Lidl. Mötte upp Anja, åkte ner till Pråmen och käkade. Ut till Anja och satt där några timmar och drack kaffe och tjöta. Om jag somnade efter allt kaffe? Jopp, somnade som en stock runt två. Konstigt nog ;) 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0