text

Vilken jävla natt. Roligt att ha så ont att man spyr. Häääää! I mitt nästa liv ska jag bli en man tror jag. Fast idag känns det helt okej att va tjej igen faktiskt. Skönt det. Då slipper nog Bea låsa in mig i en bur i helgen ;) Haha! Ska bli skönt att komma iväg lite i helgen. Tråkigt dock att det hamnar på samma helg som Vänersborgsdagarna är. Men har inte varit där på flera år och aldrig känt att jag missar nåt ;) hahaha!

Kolhydraterna är nog ur kroppen snart också. Har glömt hur lång tid det tar? Inne på fjärde dagen utan. Blev lite överdriven kolhydratskonsumtion en hel månad innan bröllopet och veckan efter. Men nukör jag stenhårt igen. Gör om, gör rätt! Finns både bröd och massa andra saker fulla av kolhydrater i hemmet, men det gäller att fresta sig själv hela tiden. Eller det kanske bara är jag som tycker det blir lättare då? 

Snart dags att hoppa upp i duschen också, ska möta upp mamma på Överby för att vara lite smakråd inför helgen för henne. Lite mamma och dotter tid. Haha. Jag hoppas vi kommer ifrån Överby som vänner bara ;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0