Stenungsundsvolvoträff 2013

Fredagen bestod av förberedelser inför lördagen, vin drickande och "horspelet". Blev nog lite mer vin än vad jag hade tänkt. Klippte av mina byxor. Somnade alldeles för sent också. Men roligt hade vi ;)Lördagen startades 6:00. Jag är inte helt säker på om jag var helt nykter när jag slog upp mina blå kan jag lova er. Packade in sittochträngen, åkte ner till Bilia. Fixade det sista. Portarna slog upp 8:30 för bilarna. Det rullade på rätt bra, trots att det var en helt ny plan. 11:00 öppnade vi portarna för alla besökare. Jag, som aldrig varit med tidigare, räknade med att det skulle bli ungefär samma antal som alla andra år. Men det välde in folk från alla håll och kanter. Så sjukt kul! Runt ett började det det komma kastvindar som gjorde att många utav tälten packades ner (av sig själva, oss eller företagen) sen öppnade sig himlen, men det var inga sura miner från något håll. Jag skrattade åt mig själv så jag grinade, jag såg ut som att jag hade varit och kört 1000 m klädsim ungefär. Vad gör man då? Jo, man tar första bästa pölen och hoppar i, precis som ett barn. Träffen avslutades med Rasmus och Juryn på scenen. 
När båda planerna såg ut som att det aldrig ens existerat någon volvoträff eller drifting där så rullade vi hemåt, drog på oss torra kläder, käkade och tog en väl behövlig dusch (svett, spöregn, grus, björkfrö, däckresten och olja luktar värre ihop än vad man kan tro haha). Alla från crewet som hade åkt hem en svän och gjort samma procedur som vi dök upp hos Bea och Rasmus. Sen åkte vinet fram, igen. Skrattade så jag grinade hela kvällen. Hamnade på baden efter lite övertalning. På något sätt lyckades jag bli full som en kastrull. Redan innan baden. Jag förstår inte riktigt hur det kunde bli så ;) Mötte Malin och c:o på baden också. Klockan hann bli alldeles för mycket innan vi hamnade i säng. 


Jag kan utan att ljuga säga att detta var den roligaste helgen jag haft på bra länge. Jag har konstaterat att Rasmus är Pumba i Lejonkungen, visserligen så är han varken ett svin eller fet...  men jag är helt säker på att det var han som uppfann uttrycket Hakuna Matata. Grymt jobbat av alla som var inblandade.

Nu ser jag fram emot Stenungsundsvolvoträff 2014. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0