kontakt

Alltså. Jag är alldeles för van vid att min mamma är kontaktbar. Innan hon började plugga så ringde jag ju henne till hennes butik om det var något. När hon pluggade var det 45 minuter i stöten hon inte var kontaktbar. Jag är 27 år gammal och är totalt ovan vid att min mamma jobbar på ett totalt okontaktbart ställe. Inte ens nu på lunchen svarar hon. Jag fick visserligen en liten förvarning om det igår. Men ändå. Jag har ju nyheter som jag vet att hon vill veta. 

Nu har jag iallfall stressat mig in i duschen och stressat mig färdig för avgång. Varför stressa lixom, det är en halvtimme innan jag ska åka. Totalt onödigt.
Mat måste jag nog få i mig också, så att jag är redo att möta människor. Annars är det lätt att bli lite upprörd för absolut ingenting. Helt fel tid i månaden för mig att möta folk utan att vara nyäten eller ha en chokladkaka i handen. Inte för att det hjälper egentligen. Men tuggar jag så kan jag inte säga speciell mycket, inte med rätt mängd mat i käften iallafall ;)Have a bra dag nu allihop!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0