Keys

Körde vänern runt i Torsdags. Besiktning av lägenheten och lämning av nycklar i Karlstad. Efter en timme i bilen så börjar man tänka alldeles för mycket. När jag väl var framme hann jag med en tur på Lager157. 
 
Måste säga att det var förbannat gott att få spy galla över lägenheten till han som besiktiga den. Sen om han uppskatta det, det skiter jag i ;) Hamnade i Grums, tog en kaffe och satte mig ute på gräset. Alltså. Det hade varit klyftigare att köra hem. Bröt ihop lite lagom lätt, men min älskade farmor fick mig på bättre tankar när jag va i Åmål ♥ Älskade farmor! Jag är lyckligt lottad som har alla mina mor- och farföräldrar kvar i livet. Jag är verkligen tacksam för varje minut jag får med dem. Och som jag sagt innan, jag hade aldrig kunnat få några som var bättre.  Jag kommer aldrig någonsin kunna uttrycka för dem hur tacksam jag är för allt de gjort för mig och gör för mig. Och det kan faktiskt göra mig lite ledsen ibland. Det finns varken ord, prylar eller handlig som kan visa det. 

Kidnappad hann jag bli också. I Brålanda av alla ställen. En kaffe med Erika och Åsa satt rätt fint dock när jag nästan var hemma ;) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0