Kära medtrafikanter

Kära medtrafikanter!
  • Ni behöver inte börja blinka i höjd med Åsaka om ni skall till Norra Björke. Visserligen är det bra att ni visar vart ni ska, men det räcker att blinka en strax innan. Inte en hel jävla stund. Det blir en aningens missvisande för oss andra trafikanter. 
  • Ni behöver heller inte tro att ni skall komma ikapp alla innan vägen går ihop vid avfarten till Överby. Det blir lätt en tvärtnit (hej 30 sekundersregeln för oss andra) när ni inser att det sitter en hastighetskamera strax efter infarten.
  • Ni får gärna sätta ut eran varningstriangel lite längre bort än vid dragkroken, sist jag kollade var en varningstriangel till för att, i tid, påvisa ett hinder. 
  • Ni får även gärna kolla så att alla era lampor funkar. Även gärna så att ni kan ha halv eller helljus, inte båda delarna, på varsin lampa... samtidigt. 
  • Ni får gärna ha på helljus tills efter vi mötts, att stänga av helljuset en bit innan vi möts för att sedan sätta på det tio meter innan vi möts är rätt onödigt. Då får ni hellre ha på helljuset hela tiden. 
  • Ni får gärna använda rätt blinkers. Ska ni svänga till vänster, blinka då vänster och inte tvärtom. Detta gäller även om ni ska svänga till höger, se då till att blinka till höger. 
  • Vill ni bryta mot alla hastighetsregler som exicterar, se då gärna till att fortsätta bryta mot dessa regler ett tag, bli inte lagliga precis när ni kört om mig (eller någon annan medtrafikant). 
Jag kan nog fortsätta i en evighet, men jag orkar inte. Det finns så sjukt många nötter i trafiken. Jag säger verkligen inte att jag gör rätt alla gånger i trafiken, men jag använder min hjärna när jag sitter bakom ratten. Det verkar vara alldeles för få som gör detta nu förtiden


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0