carbs

Dessa jäkla kolhydrater. 
Jag har inte ett minne av att det var såhär jobbigt förra sommaren. Inte ett endaste minne av ett sånt här sjukt sug efter allt som innehåller kolhydrater. 
I Lördags när vi skulle åka med flyttlasset från Karlstad till Trollhättan så stannade vi på Nyängen för att äta. På Burger King. I mitt huvud så skulle det funka bra. Lite kolhydrater har jag inte dött av och verkligen inte efter en hel dag med flytt. I mitt huvud hade jag redan gjort av med alla kolhydrater som skulle finnas i maten. Men så är det inte riktigt, jag hade möjligen gjort av med alla kalorier och lite därtill.

Detta resulterade i att jag var så sjukt godissugen så jag bestämde mig för att göra chokladmousse och se om det skulle hjälpa. Det gjorde det. Men jag åt chokladmousse tills jag spydde, eller inte riktigt. Men jag spydde som en jävla kalv i förmiddags. Varför? För att jag fick ett blodsockerfall som hette duga. Endast av en enda jävla måltid på Burger King. Och möjligen av att jag "slarvade" med frukosten. Men jag brukar dricka lite fil direkt jag gått upp och sen äter jag efter en eller två timmar. Vilket jag gjorde idag också. Men det funkade inte alls idag.
När man vet att en spya ligger i toan för att man har blodsockerfall så är det verkligen bara att tvinga sig själv att äta. 

Nu får det fasen vara bra med allt vad kolhydrater heter. Det ska bli skönt att få inhandla nya råvaror till en ny lägenhet så småningom. Att kunna äta vad man vill utan gnäll om att det inte finns rätt "tillbehör" på bordet. 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0