HEL

Sitter här hemma och lyssnar på HEL faktiskt. Det var längesen, men jag gillar vissa låtar. Men jag hittar inte min favorit på spotify. Jag vet mycket väl vad HEL kopplas till. Ett av Sveriges mest kända "nasseband" Ultima Thule. Jag kan inte neka till att jag lyssnat på UT en hel del i min ungdom. Så DÄR får ju faktiskt HH rätt haha!

Lyssnade alltid på HEL när jag låg på behandlingshem i Uddevalla. Så dom har en rätt konstig betydelse för min del. Varenda dag gick dom på stereon.

Men nu var det absolut inte det detta skulle handla om. Egenligen skulle det handla om Nazisterna och Rasisterna som tar mer och mer utav Sverige och Sveriges historia. Nationalismen är ett rätt nytt påfund. Så att säga att Asatron har något med nazismen att göra är ju ren bull! Den uppkom betydligt tidigare än nazismen/nationalismen gjorde!
Det kom ju massa grupper på facebook nu några månader innan denna dagen. Att vi ska flagga och sjunga idag. Många grupper ville inte ha en nazistisk koppling eller rasistisk. Men så går man in och läser kommentarerna. Och där är dem, det är invandrarnas fel, fördommar om invandrare osv.

Förra året så verkade det som att det firades mest i det området där de bor flest invandrare i Trollhättan. Dom firar Sveriges nationaldag, men inte vi som är födda i Sverige!? Va fan är det då?

Sluta komma med massa bull om att svenskar inte få älska Sverige för invandrarna. ALLA invandrare jag diskuterat med håller ju med om att vi svenska måste få älska Sverige. Sen finns det alltid undantag, det finns det ALLTID i alla grupper.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0