Nummer-minne

Maries simkort har slutat funkat och hon kanske måste byta nummer. Vet ni hur upprörd jag är över detta? Jag har kunnat det numret sen jag var 14 (?) utantill.
Alla gånger jag och mamma bråkade och jag skulle skicka medelande till mamma, men det hamnade hos Marie. Hon fick nog lika stor chock varje gång. Och jag kan säga att det inte är en gång det har hänt haha!
Hennes nummer är ett minne av högstadiet och våra champanger (kampanjer) för att få byta skola. Alla dessa timmar vi spenderade i olika fönster på skolan. Hur anti alla vi var och hur vi höll ihop i ur och skur.
 
Jag vet mycket väl att minnena finns kvar även om hon byter nummer. Men då kommer jag aldrig lära mig hennes nya. Ne, vi får se till så du får ha kvar samma gamla nummer gumman!

Just det Marie, färga inte håret brunt. Så jävla jobbigt att få det blont sen igen. Dom där dagarna då man får tillbaka hjärncellerna är inte värt det ;) haha!


Kommentarer
SOFIAJOHANSSON

Ska vi följa varandra via bloglovin? :)

2009-05-20 @ 20:55:39
URL: http://sofiajoohansson.blogg.se/
Mary Stardust

Haha, jävlar jag hade nästan glömt bort våra champagner ;) men att sitta i fönster gillar jag än. en jävla procedur för att få ett nytt SIM-kort är det iaf.. måste ringa comviq imorn så hoppas jag de kan få iväg ett kort snart...med MITT nr=) Och jag får väl lyssna på någon som vet angående hårfärgen.. bäst att förbli blondin även om man inte blir så smart av det;)

2009-05-20 @ 21:06:37
URL: http://zade.blogg.se/
Anonym

Jag ska få ett nytt SIM-kort;)

2009-05-21 @ 16:42:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0