korkade människor!

Egentligen borde jag sova nu, men jag väntar på att min tvätt ska bli klar så jag kan hänga upp den. Vi får hoppas till gudarna att den är torr i morgon innan vi ska åka. Jisses! Får väl hänga ut det lite här och där i huset. Då lär Bengta bli glad hahaha! Men vafan! Det är provisoriskt över natten.

Längtar faktiskt nu, riktigt mycket. Men om 16 timmar så är vi iväg och har nog kommit en bit på vägen. Gott att få sällskap ner också, det är ju en bit att åka. Fast egentligen inte så farligt. Det tar ungefär 3 timmar iallafall. Kommer man bara förbi Jönköping så är det ju motorväg hela vägen ner. Gonni gonni!

Får väl se hur det blir på Lördag också. Kan bli lite trevligt, men då är det faktiskt bättre attityd som gäller kan jag lova!

Vi diskuterade blåsta människor idag. Det är ju alltid en som jag kommer att tänka på. Så jävla korkad så det finns inte. Men jag hade ju roligt iallafall. Vissa människor som är korkade får man har roligt åt. Tror den bruden faktiskt slog alla rekord som går att slå inom det ämnet. Det är ett bra tag sen nu, men jag kan ändå inte släppa det.
Men det kan bero på att hon var otrevlig och trodde att hon klankade ner på mig när hon i själva verket klankade ner på sig själv mer än någon annan hahahaha! Roligt var det iallafall!  
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sandra Dee

per aspera ad astra

RSS 2.0